Wood`s Avfukter SW38FW Hvit
kr 5 995,00
Woods SW38FW

En robust luftavfukter for store rom.
Woods SW38FW er en luftavfukter for større rom enn de vanlige avfuktere passer til. Den passer godt for å avfukte i kjelleren og garasjen samtidig som du tørker tøy. DSC50FM har en svært god avfuktningskapasitet helt ned til +2 °C og opp til +35°C. Den har et nytt intelligent avrimingssystem, i-EcoDefrost, utviklet og produsert i Sverige, gir raskere og bedre avriming og funksjon, maskinen blir enda mer effektiv, avfukter raskere og mer energieffektivt.

Woods SW38FW gir deg en effektiv varmepumpeeffekt og renser luften samtidig. Den har slangetilkobling for direkte avledning til avløpet, med en vanntank på 11,4 liter. Luftfukteren slår seg automatisk av når vanntanken er full. Luftrenseren er utstyrt med hjul for at den skal være enkel å flytte på og forbedre luftkvaliteten der du måtte trenge den.

Antimuggfilter
Woods SW38FW har et SMF-filter som er et unikt antimuggfilter. Det fanger opp skadelige muggsporer, støv og andre partikler som kan frigjøres for eksempel når du tørker tøy. Filteret beskytter dessuten avfukteren mot støv og forlenger holdbarheten. Foruten den vanlige toårsgarantien tilbyr Woods en forlenget garanti på 6 år, forutsatt at produktet er registrert og man bytter filter en gang i året.

Egenskaper for Woods SW38FW luftavfukter
Passer til de fleste rom
Maks. arbeidsområde: 140 m²
Anbefalt området: 10-84 m²
Intelligent avrimingssystem, i-EcoDefrost
Resirkulerbart kabinett
Miljøvennlig kjølemiddel
11,4 l vanntank og slangekobling
Effektiv antimuggfilter
Robuste hjul
6 års garanti
Mer energieffektivt

Antall:
Loading...