Philips HC3535/15 Hårklipper

kr 499,00
Only 0 left
SKU
885353515010
  • Blad i rustfritt stål
  • 13 lengdeinnstillinger
  • Etui, saks og skjeggkam
  • Trim-n-flow teknologi
  • Selvslipende kniver i rustfritt stål

Philips Hairclipper HC3535 / 15 er en hårtrimmer med kjempe god ytelse, takket være den justerbare kammen med 12 låsbare lengdeinnstillinger fra 1 til 23 mm. Samt at den har selvslipende kniver og Trim-n-flow teknologi. 

Trim-n-Flow-teknologi for kontinuerlig klipping

Philips nye, innovative kam er designet slik at håret ikke setter seg fast i klipperen. Dermed kan du klippe håret helt uten avbrudd fra start til slutt.

Dobbeltslipte kniver for dobbelt så rask klipping

Kutt gjennom alle hårtyper med den avanserte DualCut-teknologien: en nyskapende, dobbeltsidig kutteenhet som kutter håret dobbelt så raskt som enkeltsidige kniver.

Selvslipende kniver i rustfritt stål

Selvslipende kniver i rustfritt stål er utrolig holdbare. Selv etter 5 år kutter de like godt som fra første gangs bruk.

Enkelt å velge og låse i 13 lengdeinnstillinger: 0,5 til 23 mm

Det er bare å velge og låse den lengden du ønsker. Den justerbare kammen har 12 låsbare lengdeinnstillinger fra 1 til 23 mm med nøyaktig 2 mm mellom hver lengde. Ta av kammen helt for en tett trimming på 0,5 mm.

75 minutter bruk uten ledning etter åtte timer med lading

Hårklipperen har et kraftig NiMH-batteri som gir opptil 75 minutters bruk uten ledning etter åtte timers lading. Dette gir deg maksimal kraft og frihet.

Ergonomisk håndtak for større komfort og kontroll

Philips Hairclipper HC3535/15 er designet slik at den er behagelig å bruke, lett å håndtere og enkel å betjene. Den spesielle strukturen og håndtaket gjør at du enkelt kan bevege klipperen og klippe håret på hele hodet.

Skjeggkam med 12 justerbare lengder: 1 til 23 mm

Sett på den justerbare skjeggkammen, og velg 1 av de 12 låsbare innstillingene fra 1 til 23 mm, enten du allerede har skjegg eller bare ønsker perfekte skjeggstubber. Det er nøyaktig 2 mm mellom hver lengde. Hvis du vil ha helt korte skjeggstubber, kan du ta av kammen helt for en tett trimming på 0,5 mm.

Praktisk etui for oppbevaring og reise

Praktisk etui med plass til alt: hårklipperen, kammene og adapteren.

Enkel rengjøring

Du tar ganske enkelt av det avtakbare hodet for å vaske knivene.

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto